Augustin Lazăr, în Olanda. Ce a semnat

Augustin Lazăr
Augustin Lazăr

Augustin Lazăr a participat la Forumul EUROMED.

În perioada 30-31 ianuarie 2019, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), Augustin Lazăr, a participat, în calitate de co-președinte, în cadrul Forumului Consultativ al Procurorilor Generali din Uniunea Europeană, la cea de a doua întâlnire a Forumului EUROMED (Forumul procurorilor generali din zona Mării Mediterane), eveniment care a avut loc la sediul Eurojust din Haga, Olanda.

În cadrul lucrărilor forumului, Augustin Lazăr a prezentat punctul de vedere al Ministerului Public referitor la prioritățile tematice identificate în Euromed Justice Areas, precum terorismul, criminalitatea organizată, cyberspace și cooperarea judiciară în materie penală, e-evidence, protecția datelor, echipele comune de anchetă, precum și principiile directoare ale forumului și coordonarea cu alte platforme de cooperare judiciară.

Cu ocazia participării la reuniunea Forumului Euromed de la sediul Eurojust, a fost definitivat Memorandumul de înțelegere între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Parchetului General al Curții de Casație italiene, semnat de procurorii generali ai celor două instituții, Augustin Lazăr, respectiv Riccardo Fuzio.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Ce viitor are mass-media în Europa? Luciana Răduț-Gaghi, conferențiar, intervenție despre România - video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel