Audiere Kovesi. Chirieac: Nu vedem nicăieri în lume aşa ceva

Kovesi
Kovesi

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la Antena 3, asupra situaţiei create în jurul audierii de vineri a fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi. 

"Nu e în regulă ceea ce se întâmplă. Aşa cum am condamnat întotdeauna felul în care DNA îşi aducea victimele în faţa clădirii, în casa ororilor, cu tot ceea ce s-a întâmplat acolo, văd acelaşi lucru şi în cazul audierii doamnei Kovesi. Dacă chiar vrem să semnăm tratatul de pace, să normalizăm lucrurile, să nu mai fim o naţiune care e în război aşa cum a fost până acum, aceste lucruri trebuie să înceteze.

Până la urmă şi manifestaţia aceasta de susţinere organizată în favoarea domniei sale nu e deloc în regulă. O susţii în ce, în faţa justiţiei? Atunci justiţia să o facă masele largi populare. Au venit câţiva inşi să strige 'Codruţa, te iubim'. Poţi să strigi, dar nu în faţa Parchetului, pentru că acolo sunt nişte acuzaţii. Nu e un spectacol plăcut oricum ar fi. Nu vedem nicăieri în lume aşa ceva. Nu ne bucură, cel puţin pe mine nu mă bucură acest tip de spectacol. Însă justiţia pare că începe să îşi face treaba şi da, acesta e un motiv de speranţă", apreciază Bogdan Chirieac. 

"Eu cred că doamna Kovesi va pusă sub acuzare. Dacă e pusă sub acuzare, automat va fi suspendată, aceasta e procedura - te suspenzi din poziţia de magistrat. Ştiu că i-a aplicat chiar doamna Kovesi, într-un dosar inventat 100%, această procedură doamnei procuror Mihaiela Iorga Moraru, într-un dosar făcut de unitatea de elită de la Ploieşti", a mai declarat Bogdan Chirieac.  

Vezi şi: Audiere Kovesi, poziţia partidelor. Val Vâlcu: Momentul final

Noul Cod Rutier. Poliția Română: FALS! NU intră în vigoare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel