Audiere Kovesi, poziţia partidelor. Val Vâlcu: Momentul final

Kovesi
Kovesi

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat, la România TV, asupra a ceea ce se întâmplă, în momentul de faţă, în jurul subiectului privind audierea fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi. 

Val Vâlcu apreciază că partidele s-au antepronunţat în ceea ce o priveşte pe Laura Codruţa Kovesi, fiind trase concluziile - că e sau nu e vinovată - înainte ca justiţia să se pronunţe, lucru complet greşit.

"Probabil că vor fi activate manifestări de stradă. Cât priveşte aprecierile cum că acesta ar fi momentul "zero", spun că acesta e momentul final. După acest moment în care partidele s-au poziţionat înainte de a vedea dacă există sau nu dovezi, ce spune justiţia şi au decis că o vor apăra pe Kovesi spunând că 'e nevinovată', ce justiţie se mai poate face? Justiţia o va face cel mai puternic, cel care rezistă. Unii spun că e nevinovată, ceilalţi că e vinovată, cu tabere în stradă, altercaţii şi mitinguri. 

Iar tranşarea acestui lucru se va face tot în exterior: fie la Bruxelles şi/sau peste ocean. Pentru că aici, după cum se vede, nu se poate administra justiţia. Despre ce justiţie vorbim? Preşedintele a ieşit şi a zis că 'să aibă grijă, să bage la cap'; Ludovic Orban a ieşit şi a zis că e o mârşăvie. De cealaltă parte, PSD-ul o proiectează ca răul absolut de zece ani", a declarat Val Vâlcu la România TV.

Vezi şi: Abuzul în serviciu ÎNCĂ necercetat al lui Kovesi - BOMBA zilei

Bianca Drăgușanu, ironizată de Ristei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel