Urmărește emisiunea live


Audienţe 29 octombrie – 4 noiembrie: Badea pe 4, Banciu pe 8

Nu sunt mari schimbări în Whole Day şi Prime Time în primele cinci locuri. În Prime Time, cu ratinguri (0,4) şi cote de piaţă (0,8) egale se află trei televiziuni: ETNO, OTV şi… Cartoon Network. În Talk – Show, România TV are trei emisiuni în top 20, Realitatea, două, iar B1 TV nu apare în clasament. La divertisment, Vocea României rămâne pe primul loc, iar Happy Hour cade pe locul 8. Suleyman, la numai 0.3 puncte de rating de Las Fierbinţi, scre Mediaadict.

Whole Day

Primele trei locuri sunt neschimbate. Se remarcă Prima TV, pe locul 5 şi România TV care se ridică pe locul 7. B1 TV, aflată pe locul 11, este lanterna roşie a staţiilor de ştiri. Diva Universal intră pentru prima dată în top, pe locul 20.

Prime Time Primele trei locuri sunt identice cu cele Whole Day. Naţional TV trece peste TVR1, şi Pro Cinema saltă pe locul 15, peste sport.ro. Cu ratinguri (0,4) şi cote de piaţă (0,8) egale se află trei televiziuni: ETNO, OTV şi… Cartoon Network. Divertisment Vocea României şi Dansez pentru tine conduc în clasament, urmate de Ochii din umbra, emisiune difuzată de Kanal D, şi Te cunosc de undeva? De pe Antena 1. Happy Hour cade pe locul 8 şi Cronica cârcotaşilor se află pe 16, cu o cotă de piaţă egală cu Cireaşa de pe tort, amândouă ale Prima TV.

Top Talk – Show

În frunte cu Sinteza Zilei, primele cinci locuri sunt ocupate de producţii ale Antena 3, ca şi locurile 6, 7, 8, 9 şi 10. Suita este întreruptă de emisiunea duminicală a ProTV, După 20 de ani, pe locul cinci. România TV are trei emisiuni în top 20, Realitatea, două, iar B1 TV nu apare în clasament

Top 10 Late Night

În timp ce primele trei locuri sunt ocupate de seriale de “import” difuzate de ProTV, următoarele trei locuri sunt ocupate de producţii proprii ale Antena 1. Pe primul loc se află noua serie Spartacus. Mircea Badea (Antena 3), cu În gura presei, ocupă locul patru, iar Radu Banciu(B1 TV), cu lumea sa, ajunge pe locul 8.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel