Atenție! Ce să nu țineți la intrarea în apartament. Puteți fi amendați usturător

O mamă a fost amendată usturător pentru că ținea încălțămintea copilului la intrarea în apartament. Amenda a fost dată în baza ”legii mirosurilor”. 

Caz inedit. O femeie din Bârlad  a fost amendată cu 500 de lei de către polițiștii locali pentru că, la intrarea în apartament, tânăra ținea încălțămintea fetiței sale în vârstă de 6 ani, iar în curtea din spatele blocului instalase o căsuță din plastic și un tobogan pentru copilă, informează realitateadevaslui.net. În procesul-verbal polițiștii au menționat că femeia a fost sancționată pentru că “mirosul degajat deranjează locatarii blocului”.

Femeia, în vârstă de 28 de ani, ar fi mers la poliție pentru a cere explicații și eventual anularea amenzii, dar, pentru că nu a găsit înțelegere, va contesta sancțiunea aplicată în instanță.

Conform procesului verbal, femeia a fost amendată cu 250 de lei pentru faptul că ține suportul de încălțăminte, bicicleta și landoul pe casa scării și cu alți 250 de lei pentru jucăriile instalate în curtea interioară a blocului. Ulterior, polițiștii ar fi vizitat-o din nou și i-ar fi spus că poate muta jucăriile exterioare în locul inițial, pentru care fusese deja sancționată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel