Atentatele de la Paris: Un alt atacator, identificat

Investigațiile franceze au confirmat că belgianul de origine marocană, Chakib Akrouh, în vârstă de 25 de ani, este unul dintre membrii comandorurilor atentatelor de la Paris, informează b1.ro

Atacatorul s-a alăturat grupării ISI în anul 2013, când a plecat să lupte î Siria. Confirmarea este făcută de către un funcționar judiciar francez și vine la două luni de la atacul asupra Parisului.

Chakib Akrouh s-a aruncat în aer într-un apartament din suburbia pariziană Saint-Denis, la cinci zile după atentatele din capitala Franței, în timpul asaltului forțelor speciale franceze.

Justiția belgiană a confirmat identitatea atacatorului, iar informația a fost anunțată joi seară de Parchetul din Paris.

„O prelevare de ADN de la mama respectivului a fost efectuată la 17 decembrie 2015, iar compararea acestei mostre cu eșantioanele ADN prelevate de la locul exploziei din Saint-Denis a confirmat că era vorba, într-adevăr, de Chakib Akrouh, născut la 27 august 1990 la Berchem-Sainte-Agathe (Bruxelles), de naționalitate belgiană”, a precizat Parchetul din Bruxelles, într-un comunicat emis joi seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel