Atentat Franța. Marine Le Pen: Străinii suspecți afară din Franța

Marine Le Pen
Marine Le Pen

Franța ar trebui să restabilească imediat controalele la frontieră și să-i expulzeze pe străinii care se află în atenția serviciilor de informații, a afirmat vineri candidata extremei drepte la alegerile prezidențiale din Franța, Marine Le Pen, relatează Reuters.

Reacționând la atacul comis joi la Paris și revendicat de Statul Islamic, Le Pen, care are o platformă de campanie dură anti-UE și anti-imigrație, a cerut guvernului socialist francez să aplice imediat aceste măsuri care sunt incluse în campania sa.

Le Pen a declarat de asemenea vineri de dimineață, la postul RFI, că se temea că ar putea exista tentative de atacuri teroriste până duminică, ținând cont de faptul că 'se știe că Stat Islamic a trimis cel puțin un terorist' pentru a comite alte atentate și că nu se știe unde se află acesta.

Un polițist a fost ucis și alți doi răniți joi seară pe bulevardul Champs Elysées din Paris de un atacator înarmat, care a fost la rândul său împușcat mortal de forțele de securitate, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel