Atacuri cu drone în apropierea palatului lui Putin din Gelendzhik

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Luni seara, dronele ucrainene au atacat obiecte de pe teritoriul Gelendzhik din teritoriul Krasnodar.

„Noaptea trecută, regimul de la Kiev a încercat să atace obiective civile pe teritoriul Gelendzhik folosind drone. Toate UAV-urile au fost neutralizate de forțele de apărare aeriană. În satul Krinitsa, resturile uneia dintre drone au avariat o clădire neterminată. În cătunul Dzhankhot, o dronă a căzut în copaci, iar incendiul a fost stins. Conform informațiilor preliminare, nu există victime. La locul prăbușirii lucrează serviciile operative și speciale”, a spus guvernatorul regiunii, Veniamin Kondratyev. El susține că toate dronele au fost suprimate de forțele de apărare aeriană.

Ministerul rus al Apărării a raportat anterior că patru drone au fost distruse noaptea pe teritoriul Krasnodar.

Nu departe de satul Dzhanhot de pe Capul Idokopas se află o moșie și un palat construite, conform numeroaselor investigații, pentru președintele rus Vladimir Putin. În satul Krinitsa, crama din Old Provence a fost construită pentru a procesa strugurii cultivați pe moșie.

În 2021, Vladimir Putin a declarat că „palatul” nu îi aparține și că nu a fost niciodată acolo. Nu există nicio dovadă directă că Putin a trăit sau a vizitat de fapt această clădire, dar din documente reiese că cercul apropiat al președintelui este legat de el.

Prietenul lui Putin, omul de afaceri Arkady Rotenberg, s-a identificat drept proprietarul clădirii. După 2021, nici el, nici Putin nu au vorbit despre palat și soarta lui.

La începutul lunii mai, în ajunul învestirii președintelui Vladimir Putin pentru al cincilea mandat, asociații liderului opoziției Alexei Navalny au publicat videoclipuri și fotografii despre interioarele unui palat de lângă Gelendzhik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel