Atacatorul de pe trotinetă, primele declarații. Îi plac femeile cu bustul generos și își dorea ca victimele "să îl țină minte"

Atacatorul de pe trotinetă, primele declarații. Îi plac femeile cu bustul generos și își dorea ca victimele "să îl țină minte" / Foto: Captură video Pro Tv
Atacatorul de pe trotinetă, primele declarații. Îi plac femeile cu bustul generos și își dorea ca victimele "să îl țină minte" / Foto: Captură video Pro Tv

Agresorul de pe trotinetă care a atacat, cu un obiect tăios, două femei în centrul Capitalei, a făcut primele declarații.

Individul care a înțepat în zona pieptului două femei, în centrul Bucureștiului, a fost arestat pentru 30 de zile, vineri seara (vezi știrea AICI). Acesta are 38 de ani și le-a spus anchetatorilor că a acţionat din impuls pentru că îi plac femeile cu bust generos și că şi-a dorit să fie ţinut minte de victime, relatează Pro Tv.

El este cercetat acum pentru lovire şi alte violențe. Cel mai probabil va fi supus şi unei expertize medico legale care va stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care a acţionat. Dacă instanţa îl va găsi vinovat, ar putea primi până la 5 ani de închisoare.

Ce spun vecinii bărbatului

După ce le-a atacat pe cele două femei, agresorul a mers direct acasă, în comuna Vidra, din Ilfov. Vecinii acestuia spun că nu îl credeau în stare de aşa ceva.

"Băiat cuminte normal, nu părea genul, nu era el aşa", a spus un vecin.

"Nu ar fi făcut el aşa ceva pe aici, că imediat mergea vorba aici la ţară. Aşa... ascultă muzica tare, da, dar aşa ceva Doamne fereşte", a spus un alt vecin.

Fiica interpreților Viorica și Ioniță din Clejani, una dintre victime

Una dintre cele două victime ale individului este Margherita, fiica interpreților Viorica și Ioniță din Clejani.

"Nu am fost înţepată cu o lamă, am fost înjunghiată fraţilor în zona inimii de un bărbat pe care eu îl bănuiesc că ar fi un criminal în serie pentru că nu sunt singura atacată", a spus Margherita.

"Platourile înalte ale moralei sunt, de obicei, înconjurate de dealuri. Iar pe dealuri vom găsi drumuri, multe dintre ele foarte înşelătoare. Forma generală a sofismului drumului alunecos este cum nu se poate mai simplă: de la droguri, foamete, crime, cutremure, boli, mii de oameni fără viitor, vieţi tinere pierdute inutile, copii orfani, bătrâni murind în moduri îngrozitoare. Acestea sunt într-adevăr provocările vieţii să revenim la inimă, pentru că am fost înjunghiată în inimă. Şi la minte. Este omenesc să greşim, dar este diabolic să insistăm în greşeală. De aceea, lecţiile importante ale lumii m-au făcut să înţeleg chestiunile raţiunii", a mai spus aceasta.

Psiholog, despre cazul bărbatului pe trotineta care înțepa femei din Capitală: Are pulsiuni erotice pe care nu și le poate gestiona

Psihologul Jeni Chiriac a comentat pentru Știrile PRO TV gestul atacatorului din Capitală, care, aflat pe o trotinetă electrică, în centrul Bucureștiului, a atacat două femei în zona pieptului, cu un obiect ascuțit. Bărbatul care a atacat-o pe Margherita de la Clejani și pe o tânără de 17 ani, are, cel mai probabil, probleme erotice pe care nu le poate gestiona, spune psihologul.

"Înseamnă că are anumite pulsiuni erotice pe care nu și le poate gestiona. E clar că are probleme legate de asumarea responsabilității. Pentru că unii dintre noi îi găsim pe ceilalți vinovați, proiectăm în exteriorul nostru responsabilitatea de a ne fi satisfăcute nevoile", a spus Jeni Chiriac, psiholog.

Totodată, psihologul atrage atenția că astfel de comportamente pot fi copiate cu ușurință și consideră că gestul bărbatului sugerează că provine dintr-un mediu familial cu probleme.

"Comportamentele de genul acesta pot să apară foarte ușor. În situațiile acestea, pot exista riscuri pe viitor ca multe persoane, sau mulți tineri să procedeze în felul acesta doar de “fun”. Doar pentru că pot, doar pentru că nu li se poate întâmpla ceva, imaginându-și în astfel de contexte, anonimatul și repeziciunea cu care fac anumite lucruri îi protejează", a mai spus Jeni Chiriac. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel