A fost arestat bărbatul pe trotinetă care a atacat, cu un obiect tăios, două femei în centrul Capitalei

A fost arestat bărbatul pe trotinetă care a atacat, cu un obiect tăios, două femei în centrul Capitalei   /   Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
A fost arestat bărbatul pe trotinetă care a atacat, cu un obiect tăios, două femei în centrul Capitalei / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Bărbatul de pe trotinetă, care a atacat două femei în centrul Capitalei, a fost arestat preventiv.

Bărbatul care a rănit zilele trecute cu un obiect tăietor-înţepător două femei în centrul Capitalei, în timp ce se deplasa pe o trotinetă electrică, a fost arestat preventiv.

După ce au fost sesizaţi de cele două victime, poliţiştii au demarat verificări pentru identificarea agresorului. Ulterior, bărbatul a fost reţinut. Vineri, instanţa a decis arestarea acestuia pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru lovire sau alte violenţe, anunţă DGPMB.

Pe 17 august, în jurul orei 21,25, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înţepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

După aproximativ 10 minute, poliţiştii Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi de o altă femeie despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înţepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.

La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti care au demarat verificările.

Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale, scrie Agerpres.

Psiholog, despre cazul bărbatului pe trotineta care înțepa femei din Capitală: Are pulsiuni erotice pe care nu și le poate gestiona

Psihologul Jeni Chiriac a comentat pentru Știrile PRO TV gestul atacatorului din Capitală, care, aflat pe o trotinetă electrică, în centrul Bucureștiului, a atacat două femei în zona pieptului, cu un obiect ascuțit. Bărbatul care a atacat-o pe Margherita de la Clejani și pe o tânără de 17 ani, are, cel mai probabil, probleme erotice pe care nu le poate gestiona, spune psihologul.

"Înseamnă că are anumite pulsiuni erotice pe care nu și le poate gestiona. E clar că are probleme legate de asumarea responsabilității. Pentru că unii dintre noi îi găsim pe ceilalți vinovați, proiectăm în exteriorul nostru responsabilitatea de a ne fi satisfăcute nevoile", a spus Jeni Chiriac, psiholog.

Totodată, psihologul atrage atenția că astfel de comportamente pot fi copiate cu ușurință și consideră că gestul bărbatului sugerează că provine dintr-un mediu familial cu probleme.

"Comportamentele de genul acesta pot să apară foarte ușor. În situațiile acestea, pot exista riscuri pe viitor ca multe persoane, sau mulți tineri să procedeze în felul acesta doar de “fun”. Doar pentru că pot, doar pentru că nu li se poate întâmpla ceva, imaginându-și în astfel de contexte, anonimatul și repeziciunea cu care fac anumite lucruri îi protejează", a mai spus Jeni Chiriac (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel