Atac Las Vegas. Fratele atacatorului, ”complet stupefiat”. Ce spune despre ruda sa

ATAC ARMAT LAS VEGAS
ATAC ARMAT LAS VEGAS

ISIS a revendicat atacul armat care a avut loc la un concert din Las Vegas.

Atacul a fost comis de către Stephen Paddock, un bărbat în vârstă de 64 de ani care nu avea cazier și care nu se afla în evidențele poliției.

Revendicarea de către organizaţia teroristă Stat Islamic a atacului armat din Las Vegas, în urma căruia cel puţin 59 de oameni au murit, este lipsită de fundament, spune fratele suspectului, care se declară ”complet stupefiat” de gestul rudei sale.

Eric Paddock a mai precizat că nu a mai vorbit cu fratele său în ultimele şase luni, iar ultimul schimb de mesaje pe telefon cu Stephen a fost după uraganul Irma.

"Nicio afiliere, nicio religie, nicio politică. Niciodata nu i-a păsat de chestiile astea. E un tip care avea bani. Pleca în croaziere şi paria. Îmi amintesc că am primit o fotografie în care îmi arăta că a câştigat 40.000 de dolari la un automat pentru jocuri de noroc. Avea o avere substanţială. Îmi spunea când câştiga. Se plângea când pierdea. Nu mi-a spus niciodată că a pierdut 4 milioane de dolari sau ceva de genul ăsta. Cred că mi-ar fi spus acest lucru", a spus Eric Paddock.

Eric Paddock ştia că fratele său avea câteva arme pe care le păstra într-un seif, în scop de autoapărare.

"Nu a folosit niciodată o armă, nu are niciun sens. Nu e nimic de ascuns pentru că nu a existat niciodată nimic, niciun indiciu. Stephen nu era deloc avid după arme. Faptul că a avut astfel de arme este pur şi simplu ... de unde naibii a făcut rost de arme automate? Noi, familia, nu am ştiut absolut nimic, suntem înmărmuriţi şi oripilaţi. (Stephen) era doar un tip. S-a întâmplat ceva, cred a cedat cumva", a precizat fratele bărbatului suspectat de comiterea atacului din Las Vegas.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel