Atac Capitoliul SUA. Joe Biden: Jill şi cu mine suntem devastaţi

Foto Casa Albă a SUA
Foto Casa Albă a SUA

Preşedintele american Joe Biden s-a declarat "devastat" după atacul de vineri de la Capitoliu, în care un poliţist a murit.

"Jill şi cu mine suntem devastaţi la aflarea veştii despre atacul violent asupra unui punct de control de securitate de la Capitoliul Statelor Unite", a spus preşedintele Joe Biden într-o declaraţie, ordonând coborârea în bernă a steagurilor de la Casa Albă, relatează Agerpres.

"Ştim cât de dificil este pentru Capitoliu, pentru toţi cei care lucrează acolo şi cei care îl protejează", a mai spus preşedintele, la mai puţin de trei luni după asaltul asupra sediului Congresului de către susţinători ai fostului preşedinte Donald Trump.

Reamintim că o maşină s-a izbit vineri de un gard de securitate din exteriorul Capitoliului, lovind doi poliţişti. Unul din poliţiştii răniţi şi autorul atacului au murit. Atacatorul a fost împuşcat de poliţişti după ce a ieşit din vehicul ameninţând cu un cuţit şi a murit la scurt timp la spital. Poliţistul a murit, de asemenea, din cauza rănilor.

VEZI ȘI: UPDATE: Atac Capitoliul SUA. Un polițist din cei doi călcați de mașină și atacatorul au murit

Poliţia a spus că nu ştie încă ce l-a motivat pe atacator şi nu l-a identificat.Toate străzile care duc spre sediul Congresului au fost blocate şi zeci de maşini de poliţie au fost trimise în zonă, care a fost survolată şi de un elicopter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel