Atac armat în restaurant: Mai mulți morţi într-un centru comercial din Florida

Un incident armat în curs de desfăşurare duminică în Jacksonville, în statul american Florida, s-a soldat până acum cu mai mulţi morţi, transmit agenţiile internaţionale de presă. 

Biroul şerifului din localitate a făcut apel prin Twitter la evitarea zonei, care nu este sigură: 'Nu putem insista îndeajuns să păstraţi distanţa', citează Reuters. Presa locală afirmă că potrivit surselor din poliţie au fost ucişi cel puţin patru oameni, iar aproximativ 10 sunt răniţi.

Biroul şerifului susţine că unul dintre morţi este suspect de agresiune şi nu se ştie dacă mai există încă un autor. Focurile de armă au fost trase într-un restaurant din Jacksonville Landing, un centru comercial din centrul oraşului, de unde se transmitea în direct prin internet un turneu de Madden, joc video de fotbal american.

În imaginile difuzate se observă reacţia celor prezenţi şi se aud strigăte, înainte de întreruperea transmisiunii. Echipe SWAT (unităţi speciale de intervenţie armată ale poliţiei) caută metodic în toată zona şi au găsit mai multe persoane care se ascundeau în complexul comercial. Prin Twitter, li s-a cerut tuturor să rămână în ascunzători şi să îşi păstreze calmul până când sunt găsiţi de forţele de ordine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel