Atac armat. Mariana Gal: Man Ciprian este torționarul familiei mele, la îndemnul lui Kovesi

Interventie politie
Interventie politie

Un atac armat la o firmă de transport din Oradea ar fi avut loc în urma mai multor contre. În direct la România TV, Mariana Gal, soția procurorului Viorel Gavra, a făcut dezvăluiri. 

Firma soției fostului procuror șef de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, Viorel Gavra, a fost ciuruită de gloanțe, susține România TV. Mariana Gal, administratorul firmei, se teme acum pentru viața sa și a familiei și bănuiește că în spatele atacului ar fi oamenii procurorului Ciprian Man, revocat din fruntea DNA Oradea. Femeia crede că toate acestea vin după ce a ieșit public cu o opinie față de abuzurile pe care le-ar fi făcut procurorul Ciprian Man. 

”Sunt emoționată de traumele pe care le suport aproape zilnic. În ultimele zile am fost amenințată și mi s-a spus trăiește-ți viața că ai zilele numărate. Apoi a sunat telefonul acasă noaptea: unde îți e copilul? În trafic am fost urmărită. Nu mai am curajul să merg nici cu mașina. Mă simt dezamăgită de întregul sistem judiciar pentru că nu mă mai regăsesc în această țară. Ne-au executat. Domnul Man Ciprian este torționarul familiei mele, la îndemnul doamnei Codruța Kovesi. Doamna Kovesi, pe vremea aceea era procuror general. De la cabinetul dânsei a făcut o adresă către Consiliul Superior al Magistraturii să îl suspende pe soțul meu și să demareze activitatea de inspecție. Am trăit o viață de calvar după ce soțul meu a fost exclus din magistratură, a vrut să își ia viața. Nu mai suporta umilința” a declarat Mariana Gal, soția lui Viorel Gavra, în direct la România TV. 

Codruța Kovesi, răsturnare de situație

Întrebată de Victor Ciutacu de ce s-a produs o răsucire atât de bruscă a Laurei Codruța Kovesi față de Mariana Gal și soțul acesteia, în condițiile în care ei l-ar fi ajutat pe tatăl Codruței Kovesi atunci când era bolnav, femeia a precizat de unde s-a aprins ”scânteia”. 

”Păi firma domnului Dimitrie Irinel, notar la acea vreme, făcând parte din clasa politică, PDL la putere, socrul dânsului era la conducerea PDL Oradea. Soțul meu avea o faptă sesizată pentru vânzarea unui teren și a unui imobil. Ei și-au apărat interesele. (...) S-a ajuns până la doamna Kovesi, iar doamna Kovesi și-a pus persoanele subordonate pentru a ne executa. Și execuția a reușit. (...) Noi nu am avut dușmani în orașul ăsta. Noi am ajutat. Faptele noastre se dovedesc. L-am îngrijit și pe tatăl Laurei Codruței Kovesi”, a mai precizat Mariana Gal, soția lui Viorel Gavra.

Vezi și: Protest la Parchetul General. Se cere demisia lui Augustin Lazăr 

Carnea de miel, în galantare. Care este prețul de anul acesta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel