Astrolog DC News, previziune sumbră pentru 11 - 17 februarie 2019

Ioan Burculeț
Ioan Burculeț

Ioan Burculeț, astrologul DC News, a făcut previziuni pentru săptămâna 11 - 17 februarie. A spus ce crede că se va întâmpla atât la nivel mondial, cât și în România.

”Si chiar daca in ultimele 48 de ore s-au intamplat atatea evenimente care prin natura lor ne-au atras tuturora atentia, atat in plan international dar si local, incepand din acest moment vom asista la imprevizibilitati si circumstante in jurul nostru care vor trebui sa ne faca mult mai atenti!

Urmeaza o etapa de aproximativ o saptamana in care Marte se apropie de Uranus in constelatia berbec si vom asista la evenimente imprevizibile, greu de gestionat si controlat la nivel de evenimente in plan social.

Mai mult, propagarea focului, folosirea si incidentele cu armele, gloantele, exploziile si amenintarile vor fi greu de controlat. De asemenea, va trebui sa ne coordonam mult mai bine in trafic pentru ca riscul de explozii la pneuri, accidentari, pana la accidentari in masa in care sa fie implicate mai multe persoane - peste 7 - vor fi normalitati”, a scris Ioan Burculeț pe blogul său.

Risc de a scăpa lucrurile de sub control

”Un alt aspect important vizeaza modul de manifestare si comportamental al oamenilor si va trebui avut in vedere latura autocontrolului. Important de stiut este ca pentru toate semnele zodiacale exista un risc de a scapa lucrurile si evenimentele de sub control.

Cuvintele cheie din punct de vedere astrologic: nervozitate, agitatie, evenimente incontrolabile, slabiciuni ca mod de manifestare, rata crescuta a suicidurilor, accidentele, peropagarea incendiilor si a exploziilor. Focurile de arma, incidentele in traficul aerian pana pot duce pana la extreme si o prabusire sau mai multe sa fie inevitabile. Revoltele si forma manifestarilor ad-hoc vor fi la ele acasa ca forma de manifestare. Riscul producerii unui seism major atat in lume dar si la noi, sunt doar cateva efecte in planul simbolisticii astrologice care ne vor caracteriza.

Sanatatea ne va fi afectata la nivel de sistem nervos central, latura neuronala care va cunoaste o sensibilitate si riscul actidentelor vasculare la nivel superior, durerile de cap si ametelile, problemele care vizeaza dantura, inflamatiile si infectiile se vor propaga mai repede in organism. Accidentarile oraganice de la coma si pana la riscul infarcturilor este mult mai evidentiat in aceasta perioada pana la finalul saptamnii viitoare.

In Romania vom asista in continuare la tragedii in trafic, coduri rosii, implicarea autoturismelor in accidente cu mai multi morti si raniti. Incendii in Vestul tarii dar care se vor accentua si in Nord spre Iasi, Neamt si Suceava! Incidente la aterizare pe aeroporturile din Iasi si Bacau fara ca acestea sa puna in pericol vietile oamenilor. In afara Romaniei se va prabusi un avion de linie civila si 2 militare. Vor mai fi incidente la metrou si pe liniile electrificate CFR, ma refer de la intarzieri si pana la incidente majore.

Ziua indragostitilor, 14 Februarie a.c. va trebui sa ne menajam pentru ca starea de stres, indispozitiile, nervozitatea si oscilatiile vor perturba adevaratele intentii si riscam sa cadem in deluzoriu si sa ne dezamagim partenerul de viata.

In concluzie o saptamana tensionata si cu un sistem energetic care poate avea probleme la nivel national din nou; riscul nivelului de radioactivitate crescut, ceea ce poate insemna un nou incident nuclear scapat du sub controlul autoritatilor si riscul de tzunami pe mapamond.

Concluzia: apropierea lui Marte de Uranus, va determina declansarea unui conflict armat international!”, a mai scris astrologul.

VEZI ȘI: Horoscop 11 - 17 februarie. Astrolog DCNews: "Previziuni Săptămâna DRAGOSTEI pentru toți nativii"


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel