Astrolog: ”Chiar în aceste momente avem Lună Nouă”. Ce trebuie să faci

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

„Când o mai ziceți pe aia "dacă ție nu îți pasă de tine, cui să îi pese", să fiți conștienți că nimeni nu este obligat să țină cont de tine”, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

„Chiar în aceste momente (n.r. luni, 4 februarie, în jurul orei 23.00) avem Lună Nouă în Vărsător. Adică Soarele și Luna sunt la același grad, în același semn zodiacal.

Energia Vărsătorului este una a viitorului, a schimbării și a revoluției. Momentan, nu avem nicio planetă retrogradă pe cer, deci nimic nu este bruiat sau blocat. Mai ales gândurile noastre. V-aș recomanda ca, înainte să puneți capul pe pernă, să vă gândiți la o altă variantă a voastră. Dar atenție, varianta aceea în care nu mai dați vina pe ceilalți pentru ceea ce vi se întâmplă.

Nu stai într-o relație din cauza partenerului, ci pentru că, poate fără să îți dai seama, tu aia vrei. Nu stai la job pentru că te obligă unii, ci pentru că te obligi singur. Nu ai ales să faci o școală că te-au obligat părinții, ci pentru că poate atunci erai mai slab și ai mers pe calea confortului. Dacă te-ai îmbolnăvit și nu faci nimic pentru asta, nu este nimeni de vină, știu: pot există o mulțime de factori, dar până la urmă doar de tine depinde să îți vrei binele.

Când o mai ziceți pe aia "dacă ție nu îți pasă de tine, cui să îi pese", să fiți conștienți că nimeni nu este obligat să țină cont de tine. Deloc!”, a scris, luni seară, Daniela Simulescu pe contul ei de Facebook.

VEZI ȘI: Astrolog, schimbare radicală până în 2026: Domnilor, pregătiți-vă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel