Astra Giurgiu - CS Universitatea Craiova, Rezultat FINAL, play-off

Japonezul Takayuki Seto a adus victoria echipei sale, la capătul unui meci disputat. Astra a dat senzaţia că şi-a dorit mai mult victoria în această seară, iar jocul i-a răsplătit pe giurgiuveni.

Astra Giurgiu a învins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a fazei play-off a Ligii I de fotbal. Unicul gol al meciului a fost reuşit de japonezul Takayuki Seto (78), rămas liber în marginea careului, cu un şut cu boltă.

Devis Mangia, antrenorul echipei din Bănie, a aliniat o echipă cu mai multe schimbări faţă de echipa de bază, printre noutăţi fiind portarul Laurenţiu Popescu, fundaşii Marius Briceag şi Vladimir Screciu, mijlocaşul Andrei Santos sau atacantul Andrei Burlacu.

Prima victorie a lui Mulţescu

Astra, antrenată de Gheorghe Mulţescu, tehnician care a pregătit echipa din Craiova în sezonul trecut, a obţinut prima sa victorie din play-off. Ambele meciuri din sezonul regulat s-au terminat la egalitate, 1-1 şi 2-2, iar în turul play-off-ului CSU Craiova a câştigat cu 1-0. CSU Craiova are un singur punct în ultimele trei deplasări.

AFC Astra Giurgiu - CS Universitatea Craiova 1-0 (0-0), stadion Marin Anastasovici - Giurgiu
A marcat: Takayuki Seto (78)
Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Ovidiu Artene (Vaslui), Vasile Marinescu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti) Observatori: Alexandru Deaconu (Bucureşti) - CCA, Mihai Stancu (Bucureşti) - LPF

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel