Asociația Farmaciilor și Farmaciștilor din România (AFFR): Dezbatere profesională despre bunele practici în sistemul de sănătate

Asociația Farmaciilor și Farmaciștilor din România (AFFR) organizează evenimentul Farma Forum 2024, o dezbatere profesională de anvergură despre bunele practici în sistemul de sănătate, alături de invitații speciali din cadrul Asociației Naționale a Farmaciilor din Portugalia (ANF).

"Profesia de farmacist este mai mult decât un simplu loc de muncă - este o chemare profundă către îngrijirea și sănătatea oamenilor. Farmaciile sunt locuri de încredere în comunitate, unde farmaciștii nu doar eliberează medicamente, ci oferă și consiliere esențială pentru îmbunătățirea stării de sănătate a fiecărui pacient.


La Farma Forum avem oportunitatea de a învăța și de a ne inspira de la colegii noștri portughezi, pentru a găsi cele mai bune soluții și pentru a aduce farmaciile și farmaciștii din România la locul pe care îl merită în cadrul sistemului de sănătate.

Prin angajamentul nostru continuu, noi, AFFR afirmăm că farmacia este un partener indispensabil în prevenția și în promovarea sănătății oferind servicii de calitate ce contribuie semnificativ la calitatea vieții comunității", a subliniat președintele AFFR, Bogdan Chiriac, înainte de dezbaterea profesională.


Evenimentul are ca invitați reprezentanți ai Parlamentului, Guvernului, Ministerului Sănătății, ANMDMR, Ministerului Finanțelor, CNAS, CASAOPSNAJ, Copac, Colegiului Farmaciștilor din România, și ai Asociațiilor de profil, care sunt așteptați pentru a dezbate subiecte de actualitate pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate în general și a celui farmaceutic în special, respectiv:


• Redarea prestigiului profesiei de farmacist: Inițiative și strategii pentru îmbunătățirea percepției publice asupra farmaciștilor și adoptarea inovațiilor în practica farmaceutică.


• Priorități și obiective strategice pentru 2024: Analiza priorităților guvernamentale pentru sectorul farmaceutic și adaptarea strategiilor de sănătate publică în practica farmaceutică.


• Bune practici în Sistemul de Sănătate: Exemple de bune practici din Portugalia care pot fi implementate în sistemul medical și farmaceutic din România.


• Importanța și rolul Asociațiilor Profesionale: Avantajele apartenenței la asociații de profil și rolul lor în acordarea de suport profesional și reprezentarea intereselor membrilor.


Despre AFFR

AFFR este o asociație formată din societăți cu capital 100% românesc, reprezentând 12% din piață și deținând aproximativ 900 de farmacii distribuite la nivel național, atât în orașe, cât și în mediul rural.


Rămâneți alături de noi pentru a afla concluziile și ideile cheie rezultate din această dezbatere importantă pentru viitorul profesiei de farmacist si al sistemului farmaceutic din România.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel