Articol fabulos despre Simona Halep în presa americană

Foto: Facebook.com
Foto: Facebook.com

Performanţele reușite de Simona Halep în prima parte din 2015 i-au lăsat cu gura căscată pe jurnaliștii americani. Site-ul postului de televiziune ESPN a analizat prestaţiile jucătoarelor de tenis pe terenurile "hard" din SUA, iar concluzia este una fabuloasă pentru sportiva noastră.

Citește și: Ce urmează pentru Simona Halep după turneul de la Miami

După ce a câştigat Indian Wells şi a jucat semifinalele la Miami, Simona Halep este văzută ca singura jucătoare de elită din circuitul WTA, alături de liderul mondial Serena Williams.

"WTA are doar două jucătoare de elită demne de încredere, liderul Serena şi numărul 3, Simona Halep. Maria Sharapova a câştigat fix două meciuri în sezonul de primăvară (la Indian Wells, în martie), iar multe altele ce figurau cândva ca favorite de serviciu (Caroline Wozniacki, Ana Ivanovic, Sam Stosur, Angelique Kerber) au contat prea puţin.

Vezi și: Cum vi se pare decizia Simonei Halep de a nu juca pentru România în Fed Cup? Sondaj

Doi capi de serie inferiori au jucat finalele: numărul 18 Jelena Jankovici, care a pierdut în faţa Simonei Halep la Indian Wells, şi numărul 12 Carla Suarez Navarro, care a fost mielul de sacrifciu pentru Serena la Miami", notează ESPN.com, potrivit gsp.ro.

Jurnaliştii americani i-au făcut şi o caracterizare aparte Simonei Halep, despre care spun că este "iute ca un iepure". Specialiștii de peste Ocean îi prevăd româncei un sezon fantastic pe zgură: "Halep arată din ce în ce mai mult ca jucătoarea cea mai bună care trebuie să câştige un turneu important.

Iute ca un iepure şi pregătită să lupte până cade, Halep a câştigat Indian Wells şi a pierdut în faţa favoritei principale, Serena, în semifinale la Miami, în ceea ce pare să fi fost cel mai bun meci al anului din circuitul WTA. Aşteptaţi numai să intre pe zgură cu rezistenţa ei şi cu abilitatea ei de a contraataca. Nu e de mirare că ea atrage un impresionat capital de aplauze oriunde joacă".

Citește și: Canada - România, în Fed Cup: Simona Halep, criticată de Alin Petrache (COSR) după decizia de a nu juca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel