Arsenie Boca, profeție cumplită: Se va...

Rodica Mitu / 12 ian 2019 / 18:21 Salveaza PDF Comentarii
Arsenie Boca
Descriere foto: Arsenie Boca

Arsenie Boca a făcut mai multe profeții despre viitorul omenirii, înainte de moartea sa.  

Cele mai importante profeții ale lui Arsenie Boca pot fi găsite în cărțile despre el. Cei care au transmis mai departe vorbele lui Arsenie Boca susțin că acesta avea capacitatea de a sintetiza perfect modul în care funcționează lumea.

„Se va mânca carne de om și se va bea sânge de om", spunea Arsenie Boca. „Se va ridica de la Răsărit un popor fără cruce", conform cuvintelor care îi sunt atribuite.  

Lecțiile lăsate de „ultimul sfânt al românilor"

 

Părintele Arsenie Boca a intrat în rândul marilor personalităţi ale ortodoxiei, iar cuvintele sale de duh au au fost făcute cunoscute printr-un număr impresionant de cărţi religioase şi biografice.

Iată câteva dintre învăţăturile atribuite duhovnicului:

"A fi fericit înseamnă a-l face fericit pe celălalt".

"Nu suntem născuţi de timp, ci de veşnicie. Aşa se face, că avem într-o fărâmă de ţărână şi celălalt tărâm. Deşi trăim o vreme îmbrăcaţi de lumea aceasta, totuşi ni se întâmplă clipe când fratele vis şi sora moarte ne dau târcoale şi ne despică făptura în două". "Viaţa înfrânată duce la redobândirea sănătăţii încât să poţi deosebi binele de rău".

"De la cârma minţii atârnă totul. Dacă nu ai ordine în minte nu poţi avea ordine în viaţă". "Iubeşte smerenia, că prin ea Dumnezeu îţi va acoperi păcatele. Smerenia este sarea virtuţilor". "Toate diamantele lumii sunt un gunoi, faţă de o clipă petrecută în lumina dumnezeiască".

"Când te scoli dimineaţa din somn, gândeşte-te că Dumnezeu îţi dă ziua pe care n-ai fi putut să ţi-o dai singur, şi pune deoparte prima oră sau măcar un sfert de oră din ziua ce ţi s-a dat şi adu-o drept jertfă într-o rugăciune de mulţumire şi de cerere bună".

 

 

VEZI ȘI: Papa Francisc, în România. Ciachir: Această vizită e cu totul diferită

VEZI ȘI: Arsenie Boca, probleme canonizare. Bănescu, adevăr dureros: Sunt mărturiiTe-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27