Armand, cu cauciucurile tăiate. Cerva: Eu sunt INCULPATA!

foto Facebook Codruța Cerva
foto Facebook Codruța Cerva

Clotilde Armand a făcut plângere la poliție după ce i-ar fi fost tăiate cauciucurile de la mașină. 

Se pare că plângerea a fost făcută la DNA inițial, dar, evident, a fost declinată competența către Parchetul Sectorului 1, acolo unde primarul Clotilde Armand a fost la începutul lunii iunie, când declara: ”Am venit să dau niște declarații la plângerile făcute de mine. Se fac niște anchete în urma unor acțiuni de filare, de hărțuire”. 

Astăzi, Codruța Cerva, una dintre protestatarele vehemente din Sectorul 1, a afirmat la România TV că și ea este inculpată în acel dosar în care Clotilde Armand acuză că i-au fost tăiate cauciucurile la mașină. 

”Eu sunt inculpata, sunt cea hărțuită și vrea să mă discrediteze. Voi merge până la capăt și voi spune adevărul. Pe viața mea sunt foarte multe presiuni puse.” a spus Codruța Cerva.

Ea a precizat că sunt mai multe dosare în care este acuzată. A spus că a fost audiată în acest sens. Codruța Cerva a mai continuat prin a sublinia că nu ar fi avut cum să facă un astfel de gest când o acuză Clotilde Armand, mașina primarului și mașina soțului ei nefiind la domiciliu în acel moment și cu atât mai mult cu cât erau de față cel puțin televiziunile, printre care România TV. 

Inițial, se vehicula că Oana Lovin, apropiată de Codruța Cerva și, de asemenea, protestatară, ar fi fost cea acuzată. 

Vezi și: Localele, ”DISTRACȚIE” în Sectorul 1, noi IMAGINI: Se jucau fotbal și UMBLAU în sacii de voturi

Șobolanii i-au distrus mașina avocatului Cuculis

"Şobolanii din Bucureşti, mai nou, asta fac. Au ajuns foarte mari. S-a ajuns aici printr-o neglijenţă crasă a Primăriei Generale. Pentru 2020, planul de deratizare unitar a fost stabilit în noiembrie 2019. Gospodarul a zis clar că trebuie să ştie în 2020 ce face cu şobolanii din Bucureşti. Pentru 2021, le amintesc tuturor că planul acesta a fost aprobat în mai 2021. Avem invazie de şobolani, de gândaci, de gărgăriţe şi probabil şi de căpuşe. E primul proces, cred. Şobolanii mi-au distrus maşina, mi-au ros o rolă care încărca bateria. Pentru lucrurile astea, trebuie să plătească cineva. Eu sunt absolut convins că nu sunt singurul în situaţia asta, ci mai sunt mulţi alţii care nu ştiu ce s-a întâmplat. Eu am avut cumva noroc că am găsit făptaşul la service, după ce maşina m-a lăsat în mijlocul Bucureştiului şi a trebuit să o iau pe platformă. Lucrurile devin foarte serioase. Este un semnal de alarmă!", a declarat Adrian Cuculis la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel