Argeş: Suspecţi reţinuţi în urma percheziţiilor efectuate într-un dosar privind furturi de carburant

Şase suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în urma percheziţiilor efectuate în patru judeţe într-un dosar privind furturi de carburant, a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, cei şase bărbaţi au vârste cuprinse între 45 şi 56 de ani. '19 persoane au fost conduse la sediul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, pentru audieri şi dispunerea de măsuri legale, iar după administrarea probatoriului, şase bărbaţi (...) au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive', se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au găsit la percheziţii cantitatea totală de aproximativ 700 de litri de carburant susceptibil a proveni din furt, 140 de recipiente ce ar fi fost folosite la săvârşirea faptelor, precum şi documente şi înscrisuri. Poliţiştii argeşeni au efectuat, miercuri, 20 de percheziţii domiciliare în patru judeţe, la persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt de carburant. Potrivit IPJ Argeş, descinderile au avut loc în Argeş, Dâmboviţa, Galaţi şi Teleorman, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Muscel.

'Percheziţiile sunt efectuate într-un dosar penal instrumentat de Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş privind săvârşirea de infracţiuni de furt calificat, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul secţiilor regionale de poliţie transporturi Craiova şi Galaţi, precum şi din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Dâmboviţa. Din cercetări a reieşit că, în anul în curs, 19 bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 61 de ani, ar fi sustras motorină din locomotivele aparţinând unui operator privat de transporturi feroviare. Ulterior, cei în cauză ar fi valorificat carburantul la diverse persoane', au precizat reprezentanţii IPJ Argeş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel