Arestul lui DSK va fi prelungit

dominique-strauss-kahn
dominique-strauss-kahn

Măsura de arest preventiv luată împotriva fostului director general al Fondului Monetar Internaţional (FMI), , pentru 'complicitate la proxenetism agravat în bandă organizată' şi 'tăinuire de abuz de bunuri sociale' în aşa-numitul dosar Carlton va fi prelungită, susţine o sursă apropiată dosarului.

Un judecător de instrucţie este aşteptat în cursul serii la cazarma Jandarmeriei din Lille unde a fost plasat în arest preventiv Dominique Strauss-Kahn, pentru a prelungi această măsură, potrivit sursei.

Dominique Strauss-Kahn a fost plasat în arest preventiv pentru 'complicitate la proxenetism agravat în bandă organizată' şi 'tăinuire de abuz de bunuri sociale' la sosirea sa, marţi dimineaţă, la cazarmă, unde a fost audiat toată ziua.

Fostul şef al FMI, în vârstă de 62 de ani, urma să fie interogat în legătură cu o serie de petreceri libertine la care ar fi luat parte, mai ales la Paris şi Washington. Scopul anchetatorilor era de a stabili dacă DSK ştia că femeile care participau erau prostituate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel