Arbitrul meciului Argentina - Anglia 1986, MÂNDRU că a făcut posibil „golul secolului” al lui Maradona

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Arbitrul tunisian de la centrul partidei Argentina – Anglia a Campionatului Mondial din 1986 a spus că este „mândru și onorat” că l-a ajutat pe Diego Maradona să înscrie „golul secolului” în fotbal.

Conform BBC, Diego Maradona a învins mai mulți jucători englezi la mijlocul terenului și a avut o cursă nebună care a culminat în golul de 2-0 în partida din sferturile turneului, la doar 4 minute de la golul controversat atribuit de argentinian „Mâinii lui Dumnezeu”.

Arbitrul Ali Bin Nasser, în vârstă de 76 de ani, a spus că nu a avut altă opțiune decât să acorde primul gol și și-a adus aminte că Maradona i-a dat un tricou semnat când s-au reîntâlnit, la 29 de ani distanță, în 2015. „Priveam din exteriorul careului gândindu-mă cum acest jucător a scăpat de trei apărători și a sprintat 50 de metri. M-am gândit «apărătorii vor încerca acum să-l doboare». Mă așteptam să se întâmple și eram gata să fluier un penalti. Spre surprinderea mea, a mai driblat un fundaș și apoi portarul, înscriind «golul secolului»”, a transmis Nasser. Acesta a spus că e mândru că nu a fluierat cele 3 contacte de la mijlocul terenului, alocând în schimb avantaj și permițând înscrierea reușitei.

DIEGO ARMANDO MARADONA (30.10.1960 - 25.11.2020)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel