Doi morţi şi doi răniţi, ciocnire frontală pe şosea

Doi oameni au murit, iar alți doi au fost răniți, după ce un TIR şi un autoturism s-au ciocnit frontal, într-un grav accident de circulație, joi după-amiază, pe drumul naţional care leagă Aradul de Oradea.

Accidentul de joi seară de pe DN 79 Arad-Oradea, în apropierea localităţii Şimand, soldat cu doi morţi şi doi răniţi grav, s-a produs din cauza unui şofer în vârstă de 19 ani, care a vrut să depăşească o coloană de autovehicule şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren ce venea din sens opus, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga, şoferul în vârstă de 19 ani este din localitatea arădeană Sintea Mare şi a vrut să depăşească o coloană de autovehicule, însă nu a reuşit să revină pe banda lui de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren care circula regulamentar din sens opus.

În urma coliziunii, un bărbat în vârstă de 47 de ani, tot din Sintea Mare şi o femeie în vârstă de 66 de ani, din Chişineu Criş, au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale autoturismului, intervenţia echipajului de descarcerare de la ISU Arad fiind tardivă pentru cele două persoane, pompierii militari constatând decesul acestora. În ceea ce îl priveşte pe şoferul autoturismului, acesta a fost rănit grav, la fel ca şi cea de a patra persoană aflată în autoturism - o femeie de 44 de ani - cei doi fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru a primi îngrijiri medicale, a adăugat Iuga.

[citeste si]

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de descarcerare de la ISUJ Arad, un echipaj SMURD, două ambulanţe şi trei echipaje de poliţie. Traficul rutier a fost blocat în zona producerii accidentului timp de mai bine de o oră pe ambele sensuri de mers ale DN 79, până la finalizarea primelor cercetări de către poliţişti. Cozile de autovehicule pe ambele sensuri de deplasare au fost de ordinul kilometrilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel