Apple: Modelele MacBook Air, chemate în service

MacBook
MacBook

Posesorii MacBook Air, modelul anunţat în toamna anului trecut, sunt chemați  în service pentru o problemă cu placa de bază.

Apple a anunţat către partenerii săi un nou program de reparaţii care afectează doar anumite modele de MacBook Air 2018, cel nou, cu ecran Retina. Problemele sunt legate de placa de bază (logic board), însă Apple nu spune ce simptome ar trebui să prezinte computerele care sunt afectate.

Pentru a afla dacă laptop-ul lor este printre cele cu probleme, utilizatorii nu pot merge pe site-ul oficial Apple pentru a verifica cu numărul serial dacă acesta poate fi reparat, asemeni altor programe de reparaţii.

Se pare că Apple a trimis înştiinţarea despre reparaţii gratuite pentru aceste modele de laptop-uri către service-urile sale partenere din toată lumea, deci oriunde vă aflaţi, dacă există un Apple Store sau un service autorizat, operaţiunea de reparare poate fi realizată. 9to5mac spune că există probleme cu anumite MacBook Air-uri care au probleme cu pornirea sau alimentarea, aceasta putând fi motivul acestui „recall". Având în vedere că toate computerele MacBook Air 2018 sunt încă acoperite de garanţia de un an standard, chiar şi fără acest program de reparaţii, clienţii ar fi putut să beneficieze de o reparaţie gratuită, potrivit go4it.ro.

Vezi și: Apple recheamă un model de MacBook Pro. Probleme cu bateria

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel