Nou laptop MacBook Pro de la Apple, cu ecran mai mare și tastatură îmbunătățită

MacBook
MacBook

Apple a lansat un laptop MacBook Pro de 16 inchi, care dispune de procesor Intel de generația a noua, grafică AMD de ultimă generație și o tastatură nouă, îmbunătățită.

Noul MacBook Pro este cel mai puternic computer portabil lansat de compania americană vreodată. Pe scurt, dispozitivul include, în configurația de bază, display cu diagonala de 16 inchi (cu rezoluție de 3.072 x 1.920 pixeli), procesor Intel de generația a noua, grafică AMD Radeon Pro 5300M, 16 GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 512 GB pe SSD.

Utilizatorii pot opta pentru o memorie RAM maximă de 64 GB și pentru o capacitate de stocare internă de 8 TB (8.000 GB) pe SSD, cea mai mare inclusă vreodată pe un laptop. Este disponibil și un cip grafic mai puternic, respectiv modelul AMD Radeon Pro 5500M. Clienții pot opta pentru două modele de procesoare: Intel Core i7 cu 6 nuclee și Intel Core i9 cu 8 nuclee.

Noul computer include o tastatură îmbunătățită, care oferă o cursă mai lungă de apăsare (1mm), este mai puțin zgomotoasă și mai precisă, potrivit companiei. În configurația de bază, cu procesor Intel Core i7, grafică Radeon Pro 5300M și capacitate de stocare internă de 512 GB, noul MacBook pro va costa 2.400 de dolari. Varianta cu procesor Intel Core i9, grafică Radeon Pro 5400M și stocare internă de 1 TB are un preț de pornire de 2.800 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel