Apple lansează iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Vezi cum arată și cât costă! - LIVE TEXT

Tim Cook
Tim Cook

Apple va lansa iPhone 7 și iPhone 7 Plus, miercuri seară, începând cu ora 20.00 (ora României). 

Phone 7 iPhone 7 Plus vor fi disponibile începând cu 16 septembrie în 28 de țări și o săptămână mai tarziu în alte 30, inclusiv România.

Update: iPhone 7 va costa 649$ și iPhone 7 Plus 749$. Cele două telefoane vor veni în 3 variante: de 32GB, 128GB și 256GB.

Update: "iPhone 7 are cea mai bună durată de viață a bateriei existentă vreodata pe un iPhone". Conform Apple, utilizarea va fi mai lungă cu două ore față de iPhone 6s.

Update: iPhone are un nou chip numit A10 Fusion. Este un CPU cu 4 nuclee. Primele 2 nuclee sunt de performanță, de 2 ori mai puternice decat pe iPhone 6s. Celelalte 2 nuclee sunt pentru eficiență. Performanța grafică este de 240 de ori mai mare decât era pe iPhone-ul original.

Update: Apple a lansat EarPods wireless. Aceste casti se conectează automat în momentul în care se scot din cutie. Căștile pot interpreta vocea și pot să treacă de la iPhone la Apple Watch.

Update: Pentru prima dată, iPhone are difuzoare stereo - unul în partea de jos a telefonului, celălalt în partea de sus.

Update: Există un nou stabilizator optic de imagine pentru cameră, diafragma f/1.8, sistem cu 6 lentile și un senzor cu 60% mai rapid. iPhone 7 este capabil să facă fotografii RAW. Camera frontală este de 7MP FaceTime HD.

Update: Phone 7 și iPhone 7 Plus sunt oficial rezistente la apă și la praf. Există două versiuni de negru, Jet Black, foarte lucios, și Black, un negru mat și frumos.

- iPhone 7 Plus are două camere foto, iPhone 7 are o singură cameră.

- Butonul de home nu mai există. A fost înlocuit de un senzor numit Taptic Engine. Acesta vibrează la apăsări și oferă senzația de apăsare.

Update: Tim Cook anunță că Apple a vândut până în ziua de azi un miliard de Iphone-uri și prezintă un clip în care ne arată cum a fost realizat designul iPhone 7.

Update: Până la acet moment, la evenimentul de lansare nu a fost prezentată nicio informație cu privire la iPhone 7.

Unele zvonuri spun că iPhone 7 de 32 GB va costa în jur de 3100 de lei, un iPhone 7 de 128 GB va avea prețul de 3600 de lei, în timp ce un iPhone 7 de 256 de GB va putea fi cumpărat cu aproximativ 4200 de lei.

Prețul unui iPhone 7 Plus, în funcție de memoria telefonului, ar putea varia între 3100 de lei și 4700 de lei.

Update: Este prezentat noul Apple Watch. Ceasul vine cu o aplicație nouă, pe care ar fi bine să nu o folosim niciodată. Este vorba de o aplicație prin intermediul căreia apelezi rapid numărul de urgență 112. De asemenea, aplicația trimite un SOS și locația în care te afli contactelor tale de încredere.

De asemenea, noul Apple Watch vine și cu Pokemon Go.

"Apple Watch a setat niște standarde extrem de ridicate și abia am început", spune Tim Cook.

Update: Celebrul joc Mario va fi, oficial, disponibil pe App Store. Pe lângă jocul clasic, acesta va avea și moduri noi de joc. Super Mario Run va fi disponibil înainte de sărbătorile de iarnă.

Update: Tim Cook anunță că App Store a înregistrat 140 de miliarde de descărcări. Cea mai populară categorie este cea a jocurilor.

Update: Evenimentul de lansare a Iphone 7 și Iphone 7 Plus a început. 

Echipa internă a Apple a listat pentru câteva minute pe site-ul oficial al magazinului structura „iPhone 7", pentru accesorii compatibile cu noul telefon.

Este prima oară când se confirmă faptul că dispozitivul se va numi iPhone 7, după o serie de zvonuri potrivit cărora gigantul din Cupertino ar folosi, de data asta, altă denumire.

Apple lansează iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Zvonuri privind specificațiile tehnice

Mai exact, pe partea de specificații iPhone 7 Plus din zona foto-video, se arată că poate filma 4K la 60 de cadre pe secundă, ceva cu care alte smartphone-uri nu se pot lăuda.

Site-ul mai vorbește și despre "căptușeala" din cauciuc aplicată tăviței pentru SIM, lucru care ar confirma rezistența la apă.

În ultimul rând, se vorbește despre butonul capacitiv – aparent, acesta trebuie apăsat destul de tare pentru a genera feedback tactil și să dea impresia că ai apăsa un buton fizic.

Forma va fi aceeași, doar antenele vor fi poziționate diferit pe corpul metalic.

Se pare că aceste modele vor fi primele telefoane Apple care nu vor avea un port jack pentru căști. În schimb, sunetul va fi redat în căști prin intermediul mufei Lightning sau printr-o conexiune Bluetooth. Ca urmare, în pachet va filivrată o pereche de căşti cu conector proprietar Lightning şi un adaptor pentru ieşirea tradiţională. Spaţiul eliberat de ieşirea de 3.5 mm va fi ocupat cu un senzor care va îmbunătăţi sistemul 3D Touch.

Difuzorul pentru apeluri ar putea să se transforme în al doilea difuzor pentru media, însemnând că sunetul va fi stereo.

Diferențele dintre cele două modele care vor fi prezentate miercuri nu țin doar de dimensiuni.

Lansarea iPhone 7 Plus va fi prilejul de a descoperi care este scopul camerei duble de pe spatele aparatului.

Potrivit analistului Ming-chi Kuo, noul sistem dual al versiunii Plus va fi compus dintr-un obiectiv ultra-angular şi unul tele, ambele având 12 MP. Apple ar folosi senzori cu pixeli mai mari, însemnând că fotografiile făcute în întuneric vor ieși considerabil mai bune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel