Apple: iPhone 8 și iPhone X, lansate. Cum arată și cât costă - VIDEO

Apple a prezentat iPhone X, bijuteria cea mai scumpă si mai sofisticată lansată de companie.  Noul smartphone lansat are un ecran de 5,8 inci, iar ca primă particularitate este aceea că a  dispărut butonul de Home. De asemenea, telefonul poate fi deblocat prin tehnologia de recunoastere faciala FaceID. Compania a prezentat si iPhone 8 si iPhone 8 Plus, cu ecrane de 4,7, respectiv 5,5 inci, dar si o noua generatie a ceasului Watch care acum are si 4G.

Smartphone-ul  iPhone X  costa de la 999 dolari in versiunea de 64 GB, dar are si o varianta de 256 GB la care pretul este de 1.149 dolari. Telefonul va putea fi comandat in SUA incepand cu 27 octombrie si va incepe sa fie livrat in 3 noiembrie.

Telefonul are ecran de 5,8 inci, rezolutia fiind 2436 x 1125 pixeli, 458 ppi. Greutatea este de 174 grame, memoria este de 3 GB RAM. Procesorul este A11 Bionic, cu 30% mai rapid decat A10.

La iPhone X dispare butonul fizic de Home, dar va fi disponibila incarcarea wireless. In plus, este prezenta tehnologia de recunoastere faciala pentru a debloca telefonul si a face plati, compania spunand ca aceasta tehnologie functioneaza si pe intuneric si exista sanse de 1:1.000.000 ca altcineva sa poata debloca telefonul.

[citeste si]

La iPhone 8, preţul va fi de aproximativ 700 de dolari, iar iPhone 8 plus costă 800 de dolari. Pentru ambele, precomenzile încep de pe 15 septembrie, iar în magazine telefoanele ajung pe 22 septembrie.

iPhone 8 vine în două versiuni: iPhone 8 și iPhone 8 Plus cu ecran de 4,7 inci și 5,5 inci. Are cip A11 Bionic. Are difuzoare stereo și cam aceleași opțiuni ca iPhone 7. Procesorul are șase nuclee, e construit pe 64 de biți, are 4,3 miliarde de tranzistori. iPhone 8 are un procesor cu 25% mai rapid decât iPhone 7 Placa grafică e cu 30% mai rapidă decât cea de pe A10.

Noile iPhone-uri pot fi încărcate wireless. Încărcătorul Apple foloseşte standardul Qi, ceea ce înseamnă că telefoanele Apple pot fi încărcate cu stand-uri wireless Qi obişnuite, ce funcţionează cu orice telefon compatibil.

În cazul lui iPhone X, Apple promite o autonomie cu două ore mai mare decât a modelelor anterioare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel