Apariție surpriză la proteste. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Apariție surpriză la prostele de sâmbătă seară!

O mireasă cu câţiva nuntaşi au venit la protestul din Piaţa Mare din centrul istoric al Sibiului, unde sunt strânşi în jur de o sută de oameni, care mărşăluiesc în tăcere.

'Aşa cum am spus mai devreme în gând, toţi tinerii aceia aveau şansa la un moment dat să se căsătorească. (...) Îmi pare atât de rău şi aşa cum a spus părintele la biserică azi, când doi tineri se căsătoresc, încearcă unul pe celălalt să se facă mai buni şi sper ca şi alţi tineri care au această şansă să devină mai buni, unul prin celălalt, să nu se mai întâmple aşa ceva. În general particip la proteste', a declarat Anamaria Comşa, mireasa venită la protest.

VEZI ȘI: Filmarea cu dezbaterea Iohannis-societatea civilă. Ce spune Liviu Mihaiu

Aceasta a aprins o lumânare şi s-a rugat cu prietenii ei, veniţi de la nuntă să se roage pentru cei de la Colectiv.

Nuntaşii care au 'furat' mireasa şi au venit cu ea la protes, au declarat că au simţit nevoia să vină să se roage pentru toţi cei de la Colectiv şi să aprindă o lumânare pentru aceştia.

'Sunt la nunta celui mai bun prieten al meu şi, chiar dacă avem un moment de petrecere, nu am uitat să ţinem un moment de reculegere pentru acei oameni şi mai departe suntem pentru ce vor ceilalţi oameni, pentru a schimba ceva în ţara asta, politica şi sistemul. Cred că avem puterea de a schimba ceva', a spus Paul, unul dintre nuntaşi. Spre deosebire de seri precedente, manifestanţii veniţi sâmbătă seara sunt mai puţini şi au preferat să mărşăluiască în tăcere, cu lumânări aprinse şi să se roage pentru cei decedaţi. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel