Anunț important pentru utilizatorii de Windows 7

Odată la câteva luni sau la câţiva ani, Microsoft publică o listă cu aplicaţii software, servicii şi sisteme de operare pentru care urmează, în viitorul apropiat, să înceteze oferirea suportului.

Cea mai recentă listă de acest gen este destul de stufoasă şi include produse foarte populare. Pe 9 septembrie 2014 se va încheia de exemplu suportul pentru dispozitivele care rulează Windows Phone 7.8. Începând cu 13 ianuarie 2015, în aproximativ jumătate de an, Microsoft nu va mai oferi pentru Windows 7 şi Windows Server 2008 decât actualizări de securitate foarte importante.

Practic, va înceta suportul mainstream pentru aceste două sisteme de operare, rămânând ca încă 5 ani să fie oferite doar update-uri de remediere a unor găuri de securitate şi, în nici un caz, pachete suplimentare de funcţionalitate.

VEZI ȘI: Microsoft, cea mai mare campanie de concedieri din istorie!

Întregul suport, de orice natură, va fi încheiat în următoarele câteva luni pentru Host Integration Server 2004, Internet Security and Acceleration Server 2004, Systems Management Server 2003, Virtual Server 2005, Visual FoxPro 9.0 Professional Edition şi Windows CE 5.0.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel