Antrenor din București, trimis în judecată pentru că a violat șapte fete minore

Un antrenor de handbal din București a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Capitalei. El este acuzat că a violat şapte fete minore, pe care le pregătea la un club sportiv din Bucureşti.

Ion Ţibru a fost trimis în judecată pentru săvârşirea a 27 de infracţiuni de viol şi 3 infracţiuni de corupere sexuală a minorilor, faţă de şapte fete, cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani.

Antrenorul, în vârstă de 65 de ani, a organizat echipa de handbal feminin din 2010, în cadrul unui club sportiv din municipiul Bucureşti. Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, antrenorul a căpătat autoritate şi influenţă asupra mai multor minore cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani, persoane vulnerabile atât prin prisma vârstei, cât şi prin prisma situaţiilor personale şi familiale.

[citeste si]

În perioada iulie 2013 - iunie 2015, profitând de împrejurările create în cadrul cantonamentelor pe care acesta le-a organizat la Costineşti (iulie 2013 şi iulie 2014) şi Predeal (decembrie 2014) sau invitând fetele la locuinţa sa din Bucureşti, sub diverse pretexte (în special, acela de a merge împreună la diverse şcoli pentru a împărţi pliante pentru promovarea echipei de handbal), prin constrângere (de cele mai multe ori morală, dar şi fizică), Ion Ţibru a întreţinut raporturi sexuale cu minorele. O parte din aceste agresiuni au fost comise asupra unor minore în prezenţa altora, potrivit Agerpres

Una dintre fete le-a povestit părinţilor ce s-a întâmplat, iar aceştia au depus pe numele antrenorului o plângere la Poliţie. Ion Ţibru a fost arestat preventiv în luna iunie 2015, el aflându-se şi în prezent în arest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel