ANPC, luat la mișto de Mirel Palada după "aberația cu stația"

Stația de metrou Piața Victoriei este un nod vital de comunicare între Magistralele 1 și 2, fiind și una din cele mai aglomerate și tranzitate stații din întreaga rețea de metrou bucureștean. Dacă se închide o stație, este perturbat transportul pe toată Capitala. Însă, Autoritatea Națională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) a decis amendarea Metrorex, după ce un călător și-a prins piciorul în spațiul dintre tren și peronul stației de la Piața Victoriei, și solicită închiderea temporară a prestării de servicii în zonă. Mirel Palada comentează dur în legătură cu decizia ANPC.

"Deci statia de metrou de la Piata Victoriei a functionat 30 de ani si acum o inchidem. Deci milioane si milioane de trecatori de calatori de pasitori de metroitori au facut pasul acela exagerat de primejdios peste haul dintre peron si vagon si nu s-a intimplat nimic. Dar acum deci s-a intimplat. Deci avem niste standarde de calitate din ce in ce mai foarte perfecte. Deci mai avem un pic si ajungem din urma elvetienii, serpilienii, metrolinienii si chiar si americanii din punct de vedere al rigorii activitatii in spatiul public.

Deci nu stiu cum sa va spun, dar zau daca nu traim mai intens si mai penibil decit prevad normele de aplicare ale Codului Fiscal ori lucrarile celui de-al treilea Congres PNL care de fapt e PDL, desi cu totii ne prefacem ca nu stim asta", a scris, vineri, pe Facebook, Mirel Palada.

Inspectorii ANPC au decis, joi, să interzică Metrorex să folosească temporar staţia Piaţa Victoriei, după ce o femeie s-a plâns că şi-a prins piciorul între peron şi garnitura de tren. ANPC susține că este obligatoriu să nu se mai folosească stația de metrou Piața Victoriei până când nu se rezolvă problema.

De asemenea, a fost aplicată o amendă contravențională de 20.000 lei pentru prestarea de servicii care puteau pune în pericol siguranța consumatorilor.

În privința controlului întreprins joi de echipa de inspectori ai ANPC, Metrorex a transmis că acesta se efectuează ca urmare a reclamației unei călătoare referitor la o situație petrecută în data de 12 ianuarie 2016, ora 12,00, și reclamată la ANPC în data de 20 ianuarie 2016, potrivit căreia reclamanta și-ar fi prins piciorul între tren și marginea peronului la stația Piața Victoriei.

De asemena, Metrorex a anunțat ca stația Piața Victoriei nu se închide și că după "vizionarea înregistrărilor de pe camerele îndreptate spre peron din stația Piața Victoriei 1 și Piața Victoriei 2, nu s-au identificat incidente de genul semnalat de reclamantă și nici nu s-a primit la Metrorex o reclamație în acest sens".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel