Annemarie Văduva, fostă pacientă oncologică, spune care sunt alimentele interzise în viziunea sa

Annemarie Văduva, fostă pacientă oncologică vindecată, a spus ce alimente, în viziunea sa, sunt de evitat.

„Laptele de vacă trebuie evitat. Dar îl putem înlocui cu lapte de capră, bio. În principiu, orice derivat din lapte de vacă trebuie evitat. Aici vorbim de hormoni. Hormonii care sunt introduși în vacă ajung în lapte și în toate produsele derivate, efectul îl vedem la copii, că avem băieței cu sâni”, a zis Annemarie Văduvă, onco-nutriționist.

„De asemenea, trebuie evitată și carnea roșie. Apoi avem puiul care trebuie evitat, puiul cu hormoni adică. Puiul de țară se poate consuma. Este o mare diferență între modul de creștere al unui pui sănătos la țară și un pui injectat cu hormoni. De asemenea, trebuie evitate prăjelile. Uleiul, odată ce a ajuns la o temperatură înaltă, este un factor pro-cancerigen. Putem găti la abur pentru a evita prăjelile pe cât se poate. De asemenea, trebuie evitată soia modificată genetic”, a mai zis Annemarie Văduvă la Antena 3 CNN, în emisiunea Sinteza zilei.

VEZI ȘI: Marius Văduva, onco-nutriționist: „Alimente interzise”. A spus și ce a mâncat un pacient vegetarian încât s-a trezit cu cancer de colon

Marius Văduva, onco-nutriționist, a fost invitat la Antena3 CNN, unde a vorbit despre alimentele care nu trebuie consumate.

Cinci alimente pe care nu trebuie să le consumăm niciodată: 

Uleiul de palmier

„Un aliment care e folosit tot mai des. Este pe primul loc pentru că în cabinetul nostru vin foarte mulți pacienți cu cancer și le explic de ce am nevoie să le testez o cantitate suficientă de acid palmitic.

Acidul palmitic este acidul principal din uleiul de palmier și în studii medicale, existente la nivel european, confirmate și chiar de Cambridge în 2019, există o certitudine atât de mare încât au putut să spună cei de la Institutul de Cercetări Biomedicale din Barcelona, că în momentul în care într-un corp am putea să facem o celulă tumorală 50%, adică să mâncăm de toate, avem șanse de 50% să facem cancer. Indiferent că nu facem excese, tot avem șanse”, a zis Marius Văduva. Citiți continuarea aici - https://www.dcnews.ro/marius-vaduva-onco-nutritionist-alimente-interzise-a-spus-si-ce-a-mancat-un-pacient-vegetarian-incat-s-a-trezit-cu-cancer-de-colon_917651.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel