ANM, vremea. Cod galben de ceață și vânt puternic. Județele vizate

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă dimineaţa, o serie de avertizări nowcasting Cod galben de ceaţă şi vânt puternic, valabile pe durata următoarelor ore. 

UPDATE: Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă dimineaţa o atenţionare nowcasting Cod galben de intensificări ale vântului pentru zona de munte a judeţelor Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, valabilă până la ora 14:00. 

Potrivit meteorologilor, în cele trei judeţe, la altitudini de peste 1.600 de metri, se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor atinge şi depăşi 50-70 km/h, izolat 70-90 km/h, determinând scăderea vizibilităţii, şi, temporar, ninsoare viscolită. 

----

Potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, în mai multe localităţi din judeţele Sibiu şi Caraş-Severin se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze care vor atinge şi depăşi la rafală 55 - 65 km/h, iar pe crestele montane 70 - 80 km/h şi ninsori viscolite. 

Tot până la ora 11:00, în localităţi din judeţele Iaşi, Vaslui, Harghita, Covasna, Vrancea, Vaslui şi Galaţi se va semnala ceaţă, fenomen ce determină scăderea vizibilităţii în trafic local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, precum şi chiciură. Fenomenul se va semnala mai ales pe văi, inclusiv pe drumurile naţionale şi europene (E85). 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel