ANM, prognoză specială București. Ploi abundente, vânt puternic

ANM, avertizare meteo, furtuna
ANM, avertizare meteo, furtuna

ANM a emis o prognoză specială pentru București. Vor fi ploi însemnate cantitativ, acumulări de apă de 30-35 de l/mp și vânt puternic. 

ANM, prognoză specială București. ”Începând de luni (27 noiembrie) și până în după-amiaza zilei de marți (28 noiembrie) va ploua continuu și se vor cumula cantități de apă în jur de 30 — 35 l/mp. Intensitatea ploii va fi mai mare în seara zilei de luni, în cursul nopții de luni spre marți și în dimineața zilei de marți, când și vântul va avea unele intensificări, cu viteze la rafală ce vor atinge temporar 45 — 55 km/h”, se precizează în prognoza ANM. 

ANM, prognoză specială București. În plus, de luni după-amiaza și până marți seara vor intra în vigoare două avertizări Cod galben de ploi însemnate cantitativ și intensificări ale vântului, valabile în Muntenia, estul Olteniei și sudul Moldovei, dar și ninsori și vânt puternic în Carpații Meridionali și Orientali, sudul și estul Transilvaniei și vestul Moldovei, valabile în 24 de județe.

[citeste si]

ANM, prognoză specială București. De astăzi de la ora 16:00 și până marți, ora 16:00, va fi în vigoare o avertizare Cod galben de ploi însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, în Muntenia, estul Olteniei și sudul Moldovei. În intervalul menționat va ploua pe arii extinse, iar cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 40 — 50 l/mp. Local în județele Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași și Ilfov vântul se va intensifica, temporar cu viteze de 55 — 65 km/h.

ANM, prognoză specială București. În dimineața zilei de marți, precipitații mixte se vor semnala local în Oltenia și pe arii restrânse în Muntenia.

ANM, prognoză specială București. Județele afectate total sau parțial de avertizările Cod galben de vremea rea sunt: Ilfov, Olt, Teleorman,Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Gorj, Hunedoara, Sibiu, Brașov, Harghita, Alba, Bacău, Mureș, Neamț, Suceava și Bistrița-Năsăud.

ANM, prognoză specială București. De asemenea, începând de luni, ora 20:00 și până marți, ora 16:00, va intra in vigoare o avertizare Cod portocaliu de ninsori abundente și intensificări ale vântului în zonele de munte ale județelor Brașov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița și Argeș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel