EXCLUSIV  ANM, prognoza meteo. VREMEA se schimbă RADICAL: Informații complete

Frig
Frig

ANM, prognoza meteo. VREMEA se schimbă RADICAL: Informații complete  Vremea se răcește accentuat în toată România. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA se schimbă RADICAL: Informații complete 

ANM, PROGNOZA METEO. VREMEA în ROMÂNIA

”Încă din data de 18 martie, vremea se va răci accentuat, în special în regiunile extracarpatice, unde vremea va deveni deosebit de rece pentru această perioadă. 

La nivelul întregii țări, ne așteptăm la temperaturi maxime cuprinse între -4 și 11 grade, cu valori mai scăzute în jumătatea nordică a Moldovei, și minime cuprinse între -8 și 0 grade. Cele mai scăzute valori vor fi înregistrate în jumătate nordică a Moldovei și-n depresiunile din estul Transilvaniei. 

Totodată, pe fondul acestei răciri, precipitațiile care se vor semnala în mai toate zonele țării, dar cu precădere în jumătate sudică, vor fi sub formă de ploaie, dar și de lapoviță și ninsoare. De asemeni, în Moldova, pe parcursul zilei de 18 nu sunt excluse să apară și depunerile de polei. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA se schimbă RADICAL: Informații complete 

ANM, PROGNOZA METEO.  VREMEA în BUCUREȘTI

Această răcire a vremii se va simți și-n zona Capitalei, temperaturile maxime vor fi destul de scăzute, ușor pozitive, undeva în jurul valorii de 6 grade pe parcursul zilei de 18 martie, și de 0-1 grad în 19 martie. Minimele termice vor fi negative, - 4 ... - 2 grade. Cerul va fi mai mult noros, cu precipitații la început sub formă de ploaie, cu tendință de transformare în lapoviță și, trecător, chiar și ninsoare. 

La temperaturile maxime, sunt abateri de 10-12 grade față de ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în această perioadă” a spus pentru DCNews, meteorologul ANM de serviciu Oana Păduraru. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel