ANM, prognoza meteo. VREMEA: Meteorolog, despre ”PERICOLUL MAJOR”

ANM, prognoza meteo. VREMEA  Meteorologul ANM Mihai Huștiu a vorbit, la Antena 3, despre cum va fi vremea în zilele următoare. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA ”A fost iarnă în toată regula în jumătatea de nord a Moldovei, a nins abundent încă se aseară, s-a depus un strat de zăpadă ce a atins 25 de cm la stația meteorologică Rădăuți, un strat important de zăpadă. Temperatura a scăzut în nordul Moldovei, în această dimineață, până la - 9 grade. Pe acolo pătrunde această masă de aer deosebit de rece. Influența ei o resimțim din plin și-n partea de sud a țării. Dacă în această dimineață, în București erau 1 - 2 grade, acum temperatura a scăzut la 0 grade, iar precipitațiile astăzi se mută în jumătatea de sud-est a țării, partea de sud-est urmează să fie afectată de precipitații intense. Vor fi ninsori importante cantitativ în Moldova, unde se va depune în continuare un strat important de zăpadă. Aici, în Muntenia, în Dobrogea, în sud-estul Transilvaniei vor fi atât ploi cu tendință de transformare în lapoviță și ninsoare. Din cauza scăderi temperaturii, ploile vor depune polei date fiind condițiile de temperatură, intensificările de vânt. Pericolul major în următoarele ore îl va constitui riscul apariției poleiului în partea de sud-est a țării. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA În București, așteptăm să înceapă ploaia în următoarele ore. Temperatura a scăzut la 0 grade și există risc de polei. Spre orele serii, precipitațiile s-ar putea transforma în lapoviță și ninsoare. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA Dinspre bazinul Mării Mediterane vor veni din nou precipitații mâine dimineață. Vor fi mai ales lapovițe, ninsori, trecători și ploi, risc de polei în partea sudică, sud-estică a țării. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA În ceea ce privește temperaturile, vor continua să scadă în următoarele ore. La noapte, în București, vor fi chiar -5 grade. În nordul Moldovei, vom avea - 10 grade ... - 12 grade. 

ANM, prognoza meteo. VREMEA Vorbim de un val de frig de durată, care va ține până la sfârșitul săptămânii viitoare. Vor fi cu 10 sau 15 grade mai puțin decât în mod normal.” a precizat meteorologul Mihai Huștiu, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel