ANM, prognoza meteo, vremea. 10 județe, sub Cod galben de ceață - UPDATE

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică dimineaţa mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă, valabile în zece judeţe din Muntenia şi Moldova, în orele următoare. 

UPDATE: Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică dimineaţa mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă şi intensificări ale vântului, valabile în cinci judeţe, în orele următoare. 

Potrivit meteorologilor, până la ora 14:00, în zona joasă a judeţelor Argeş şi Dâmboviţa, precum şi în judeţele Brăila şi Ialomiţa, se va semnala ceaţă, fenomen care determină scăderea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. În aceste zone, izolat, sunt condiţii pentru producerea poleiului. 

De asemenea, până la ora 17:00, în judeţul Caraş-Severin se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafala vor atinge 60-65 km/h, izolat 70 km/h. 

-----

Potrivit meteorologilor, până la ora 13:00, în zona joasă a judeţelor Vrancea şi Bacău, precum şi în judeţele Iaşi, Neamţ, Vaslui, Botoşani şi Galaţi, se va semnala ceaţă, fenomen care determină scăderea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. În aceste zone, izolat, sunt condiţii depuneri de chiciură. 

De asemenea, până la ora 12:00, ceaţa va persista în localităţi din judeţele Gorj, Olt şi Dolj. 

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel