ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de NINSORI VISCOLITE: HARTĂ

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de NINSORI VISCOLITE Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis încă de marți o avertizare meteo de COD GALBEN de ninsori abundente. 

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de NINSORI VISCOLITE Avertizarea meteo de COD GALBEN de ninsori a intrat în vigoare astăzi de la ora 11:00 și este valabilă până mâine, 15 februarie, la ora 11:00. 

CODUL GALBEN emis de ANM anunță ninsori abundente, local viscolite,  și depunere de strat consistent de zăpadă. 

(w670)

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de NINSORI VISCOLITE ”În intervalul menționat, ninsori temporar însemnate cantitativ (în general 20...25 l/mp) cu depunere de strat de zăpadă consistent vor fi în estul Carpaților Meridionali, în Carpații Orientali, în cea mai mare parte a Moldovei și local în nordul Munteniei. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze în general de 45...50 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, în special în Carpații de Curbură, cu rafale de peste 70 km/h, astfel că vor fi intervale cu ninsoare viscolită și vizibilitate redusă.” transmite ANM. 

[citeste si]

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN de NINSORI VISCOLITE Meteorologul ANM Teodora Cumpănașu afirma, în urmă cu o zi: "Din această noapte până mâine, la amiază, zona deluroasă a Banatului, a Olteniei și a Munteniei și toată zona de munte vor fi ninsori consistente, temporar chiar viscolite, cu strat de zăpadă destul de mare chiar și pentru zonele deluroase, urmând ca de mâine, de la amiază, ponderea precipitațiilor mai însemnate cantitative să se mute către est, nord-est, astfel încât va fi influențată și zona Moldovei de ninsori și strat de zăpadă, deci un interval de aproape 36 de ore în care cel puțin pentru zonele aflate în Cod Galben e necesară o atenție deosebită, în special pe drumuri". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel