ANM: Ploi în toată țara, ninsoare la munte. Cod Galben de furtună

Administrația Națională de Meterologie a emis o avertizare de Cod Galben de furtună, dar și o informare de ploi și ninsoare.

În intervalul 16 octombrie, ora 14:00, și 17 octombrie, ora 12:00, va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar în Crişana, Banat, Oltenia, Muntenia, vestul şi sudul Transilvaniei cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi izolat 40 l/mp, informează ANM.  La munte precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

În acelaşi interval, vântul se va intensifica treptat îndeosebi în vestul, sudul teritoriului şi în zona montană şi va atinge la rafală 45-50 km/h, iar pe arii restrânse 60-70 km/h. Ploile ce se vor semnala până mâine după-amiază vor fi doar izolat însemnate cantitativ.

Totodată, Administrația de Meteorologie a emis și o avertizare de cod galben, valabil în intervalul 12:35 și 13:35, în județul Arad, mai ales zona localităților: Arad, Livada, Siman, Pancota, Zerind, unde se vor semnala intensificări de vânt, cantități de precipitații ce pot depăși izolat 25 l/mp, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel