ANM: E posibil să emitem o avertizare meteo Cod Galben de ploi și vânt. Vezi când vine vremea rea

ploi
ploi

Elena Mateescu, director executiv ANM, a declarat că începând de duminică seară, 8 aprilie, vremea se răcește în mod deosebit, iar în cursul zilei de astăzi, începând cu ora 14:00 Administrația Națională de Meteorologie este posibil să emită o atenționare cod galben de ploi și vânt.

Directorul executiv Elena Mateescu a adăugat că temperaturile minime se vor încadra între -3 și -7 grade Celsius, iar precipitațiile sub formă de ploaie se vor transforma în lapoviță și ninsori în zona de est și centru a țării.

"Vom avea în mod deosebit, începând de duminică seară, și începutul săptămânii viitoare, o răcire accentuată, o scădere a valorilor termice până la -6, care vor favoriza producerea înghețului la sol și producerea fenomenului de brumă (...) În cursul orei 14:00 ANM să emită o atenționare meteo de cod galben, având în vedere răcirea accentuată a vremii. Transformarea precipitațiilor sub formă de ploaie în lapoviță și ninsori în zonele estice și centrale ale țării și vânt cu intensificări deosebite în zona de est și la munte", a declarat Elena Mateescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel