ANM: COD PORTOCALIU și COD GALBEN. Vreme severă

ANM a emis mai multe avertizări de Cod Galben și Cod Portocaliu. 

Este Cod Portocaliu până la ora 21:00 în județul Dolj, semnalându-se frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula local 35 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului,grindină de dimensiuni medii. 

Până la ora 20:40, este Cod Portocaliu în județele Cluj și Sălaj, unde se semnalează ploi torenţiale care vor depăşi local 35-40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, vânt puternic cu aspect de vijelie. 

Până la 20:30, este Cod Galben în Cluj (Așchileu, Bobâlna, Cornești, Panticeu, Recea-Cristur) și Sălaj, de frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă care vor depăşi local 25...30 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de dimensiuni mici şi medii.

Până la aceeași oră, e Cod Portocaliu în județele Hunedoara, Timiș, Arad, Caraș-Severin, Timiș de averse de ploaie care vor cumula peste 30-35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie, grindină de dimensiuni medii. 

În județele Iași și Neamț, până la 20:30 sunt averse  ce vor cumula local 20...25 l/mp, izolat 30 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și medii, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, fiind Cod Galben. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel