COD GALBEN  ANM: Cod galben vineri 22 iunie. Hartă județe

ANM
ANM

ANM: Cod galben vineri 22 iunie. Hartă județe. Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod galben de ploi pentru o mare parte din țară.

ANM: Cod galben vineri 22 iunie. Hartă județe. Atenționarea meteo este valabilă în intervalul 22 iunie, orele 06:00 – 23:00.

ANM: Cod galben vineri 22 iunie. Hartă județe. Pe arii extinse vor fi instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apă însemnate.

ANM: Cod galben vineri 22 iunie. Hartă județe. Pe parcursul zilei de vineri (22 iunie) vor fi averse torențiale, vijelii, descărcări electrice și izolat grindină la început în Banat, Crișana și Maramureș, apoi în Transilvania, Oltenia, cea mai mare parte a Moldovei și în nordul Munteniei.

ANM: Cod galben vineri 22 iunie. Hartă județe. În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși frecvent 20...25 l/mp și pe arii restrânse 40... 50 l/mp.

ANM: Cod galben vineri 22 iunie. Hartă județe. Notă: fenomene asociate instabilității atmosferice se vor semnala și în a doua parte a zilei de joi, 21 iunie local în zonele de deal și de munte, în sudul și în nord-vestul teritoriului și pe arii mai restrânse în rest.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel