ANM: Cod galben de ploi torenţiale. Județele vizate

ANM a emis, miercuri, o avertizare nowcasting.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare nowcasting Cod galben de ploi torenţiale, valabilă în două judeţe din vestul ţării, pe durata următoarelor două ore.

Astfel, potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, în zonele joase din judeţele Timiş şi Arad se vor semnala ploi cu caracter torenţial care vor cumula local 25-35 l/mp.

VEZI ȘI ANM, prognoză meteo 15 - 28 ianuarie. Vremea pe regiuni

Vremea va continua să fie oscilantă pe durata următoarelor două săptămâni, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru intervalul 15 - 28 ianuarie. Amintim că la munte, deşi vor fi variaţii de la o zi la alta, temperaturile se vor situa în general peste cele climatologic specifice perioadei, cu medii ale maximelor între -2 şi două grade şi ale minimelor de la -7 la -3 grade, valori mai mici fiind posibile în data de 18 ianuarie şi în perioada 23 - 24 ianuarie. În intervalul 16 - 18 ianuarie, precipitaţiile vor fi frecvente, moderate cantitativ. De asemenea, vor predomina ninsorile, dar trecător pot apărea şi lapoviţă sau ploi, la altitudini de sub 1.400 de metri. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată şi în perioada 21 - 23 ianuarie. 

[citeste si]

Totodată, precizăm că avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, notează ANM. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel