EXCLUSIV  ANM București. Ciclonul Gabriela, peste Capitală. HAOS general-FOTO +VIDEO în articol

Trafic Bucuresti
Trafic Bucuresti

Decizia Primarului General al Capitalei de avertizare de vreme rea a blocat Bucureștiul.

După anunțul făcut de Gabriela Firea, rezultatul a fost dezastruos: Capitala blocată în aceste ore. 

Hotărârea dată privind faptul că oamenilor li s-a dat drumul de la serviciu la ora 16:00 a paralizat orașul. Ce se întâmplă acum în București este un haos generalizat. La metrou este foarte aglomerat, lumea se calcă pe picioare, iar în trafic pur și simplu nu se circulă, drumurile arată ca o mare parcare. Culmea ar fi ca, în ciuda avertizării, din cauza traficului infernal, bucureștenii să fie prinși, în stradă, chiar în timpul furtunii.

(w670)

(Fotografie realizată în Dimitrie Pompeiu, București)

Dacă și dumneavoastră sunteți blocat în București la această oră, ne puteți scrie pe adresa redacției sau în secțiunea comentarii.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică deosebit de accentuată pentru județele Dâmbovița, Prahova, Buzău, Vrancea și Bacău, valabilă de la ora 16:00, și a instituit Cod galben de furtuni pentru restul țării, mai puțin județele Constanța și Tulcea, începând cu ora 11:00.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 20 septembrie, ora 16:00 — 21 septembrie, ora 6:00, în județele Dâmbovița, Prahova, Buzău, Vrancea și Bacău instabilitatea atmosferică va fi deosebit de accentuată și pe arii extinse se vor înregistra cantități importante de apă cuprinse, în general, între 50 și 70 de litri/metrul pătrat.

Totodată, începând de miercuri, ora 11:00, restul țării intră sub incidența unui Cod galben de furtuni, până joi la ora 21:00, cu excepția județelor Constanța și Tulcea.

"În cea mai mare parte a țării, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, căderi de grindină și descărcări electrice", potrivit meteorologilor.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25 — 30 l/mp, cu precădere în nord-vestul țării, și în zona Carpaților Occidentali pe arii restrânse, de 50-60 l/mp.

Temporar, vântul va avea intensificări cu viteze care la rafală vor atinge 55-60 km/h, iar în timpul ploilor vor fi rafale de peste 65-70 km/h și vijelii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel