ANI: Aurel Şaramet, avere nejustificată, de un milion de euro

Achizitii publice, bani
Achizitii publice, bani

Agenţia Naţională de Integritate a stabilit că Aurel Şaramet, fost director al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii (FNGCIMM), nu poate justifica o avere de peste un milion de euro. 

Potrivit unui comunicat, ANI a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 4.868.494 lei (1.058.828 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de Aurel Şaramet, în perioada exercitării funcţiei de director al FNGCIMM. 

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de Aurel Şaramet. 

Aurel Şaramet a deţinut funcţia de director în cadrul Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, în perioada 20 decembrie 2004 - 6 noiembrie 2013. 

ANI susţine că Aurel Şaramet a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare şi drepturile de care beneficiază, iar acesta nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel