Anglia a discutat în parlament despre Colectiv! Ce a spus Cameron

Un clip publicat pe internet arată discuțiile despre tragedia Colectiv, care au avut loc în parlamentul britanic.

Parlamentarul Anne-Marie Trevelyan s-a ridicat în timpul ședinței și a vorbit despre tragedia de la Colectiv și despre posibilitatea ca Marea Britanie să trimită ajutoare în România.

Trevelyan a spus că unul dintre cei mai buni specialiști în astfel de cazuri, Sarah Pape, se află deja în România pentru a ajuta medicii români.

"Înțeleg că sunt aproximativ 150 de pacienți care au nevoie de îngrijiră medicală intensivă și doar 25 de paturi în București. Sarah Pape cere primului ministru să ofere ajutoare umanitare și medicale acestor victime, prin punerea la dispozițiie a facilităților din Marea Britanie", a spus parlamentarul.

Prim-ministrul David Cameron a fost de acord cu Anne-Marie și a spus că Marea Britanie trebuie să se gândească serios dacă poate trimite ajutoare României.

"În primul rând, este bine că ați ridicat această problemă despre tragedia care a lovit Bucureștiul vinerea trecută. Toate gândurile nostre merg către victime și famiile lor. Sunt încântat să aud de vizita doameni Pape și munca sa altruistă. Este o sugestie foarte bună să vedem dacă ne putem oferi sprijinul", a spus David Cameron.

 

Anne-Marie Trevelyan MP in the name of Sarah Pape - David Cameron (Prime Minister's Questions 4 Nov 2015 UK Parliament) - UK to send urgent aid for Colectiv club victims in Bucharest, Romania. Thanks UK!!!#colectiv

Posted by Alexandru Florian Banica on Friday, November 6, 2015

Dacă aveți probleme cu vizualizarea clipului, dați click aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel