ANDREI TINU, fiul lui DUMITRU TINU s-a logodit și va deveni tată

Foto: Facebook Andrei Tinu
Foto: Facebook Andrei Tinu

ANDREI TINU, fiul fostului director al ADEVĂRUL, Dumitru Tinu, s-a logodit la sfârșitul săptămânii trecute cu Alberta, după o relație de circa doi ani.

ANDREI TINU a mai făcut un pas în viață. Acesta s-a logotit cu Alberta, medic stomatolog, după o relație de circa doi ani de zile. Aceștia urmează să devină părinți, dar deocamndată nu cunosc sexul copilului, după cum a declarat Andrei.

Dacă va fi băiat aș dori să facă armata și să-l cheme Mihai. Am ca model politic din istoria românilor pe Mihai Viteazu, a mai declarat fiul jurnalistului Dumitru Tinu. 

Citește și: Moartea lui Dumitru Tinu, accident sau crima perfectă? Andrei nu renunță

 

ANDREI TINU spune că nunta o vor face anul viitor. Andrei a vorbit și despre un mare regret: "De partea mea era un singur părinte, mi-am dorit să fi fost și tatăl meu, dar sunt convins că de acolo de sus de unde este el se uită la mine și este bucuros. Logodna am făcut-o duminică,  a plouat toată ziua,  dar când am ieșit din biserică a ieșit și soarele, după care discutam cu familia că iată, de acolo de sus, tatăl meu ne-a trimis o rază de soare".

ANDREI TINU are 28 de ani, este doctor în istorie al Universității București, vicepreședinte al Tineretului Social Democtar și subsecretar de stat la Ministerul Justiției.

Citește și: Andrei Tinu și-a lansat cartea despre vipere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel