Andrei Gheorghe, legătură Mugur Ciuvică. Scandal Năstase-VIDEO

Andrei Gheorghe a murit.

Puțini știu ce "legătură" are Andrei Gheorghe cu Mugur Ciuvică. Acesta din urmă fusese ridicat de pe stradă și dus la sediul Parchetului general undeva prin anul 2002. Acolo a fost interogat, după care a fost pus în libertate cu interdicția de a părăsi Bucureștiul. Vorbim despre scandalul politic care a luat amploarea în momentul în care Armagedon II, raportul care îl avea ca subiect pe fostul premier al României, Adrian Năstase, a ajuns în atenția publică.

Apoi, a venit rândul lui Andrei Gheorghe. La câteva luni distanță de la momentul când Mugur Ciuvică a fost luat de pe stradă de polițiști, omul de radio a avut probleme cu legea.

Consum de droguri

În presă, apăruseră imagini cu Andrei Gheorghe fumând marijuana și a fost cercetat pentru consum de droguri. Unii au spus că omul de radio s-a luat de iubita unui tip influent pe care a ironizat-o într-o emisiune și acea persoană ar fi platit ca fotografiile să apară pozele în spațiul public. Alții au spus că arestarea preventivă ar putea fi pusă în legatură cu o emisiune în care Andrei Gheorghe îl ironizase pe Adrian Năstase difuzând un cântecel. Nu știm însă despre ce melodie a fost vorba. Unii spun că se numește "Cornuleț cu lapte", dar acest lucru se întâmpla prin 2001, iar problemele legale ale lui Andrei Gheorghe au fost prin 2003.

DC News lansează o provocare: vă mai amintiți care melodie, difuzată în emisiunea lui Andrei Gheorghe, l-a "supărat" pe Adrian Năstase? Așteptăm răspunsurile dumneavoasră în comentarii la acest articol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel